Dergi Duyurusu

Afyon Kocatepe Üniversitesi, Teknoloji Fakültesi, Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Öğretim  Üyesi,  Doç.  Dr.  Yusuf KAYALI'nın başeditörlüğünü yaptığı "Journal  of  Materials and  Mechatronics:  A"  dergisinin  birinci  sayısı yayınlanmış  olup,  2.  Sayısı Aralık  2020'de yayınlanacaktır.   Journal   of   Materials   and   Mechatronics:   A   dergisi  alanındaki   akademik standartlarda hazırlanmış yalnızca araştırma  makalesi çalışmalarını yayımlayarak  Metalurji  ve Malzeme  Mühendisliği,  Mekatronik,  Makina,  Otomotiv,  Elektrik,  Elektronik,  Biyomedikal, Kimya, Fizik ve Bilgisayar Mühendisliği bilimine katkısağlamayı hedeflemektedir.         Journal   of   Materials   and   Mechatronics   dergipark.org.tr/tr/pub/jmm adresinden  ulaşılabilmektedir.