Dünya Spor Bilimleri Araştırmaları Kongresi

Manisa Celal Bayar Üniversitesi, Spor Bilimleri Fakültesi tarafından düzenlenecek olan ‘Dünya Spor Bilimleri Araştırmaları Kongresi’ni 21-24 Mart 2019 tarihleri arasında Şehzadeler kenti Manisa ilinde ikinci kez gerçekleştirecektir. 2017 yılında ilkini düzenlenen ve alanında uzman birçok Ulusal ve Uluslararası davetli Spor Bilim insanının iştiraki ile gerçekleştirilen kongreyi, Spor Bilimcilerinin de desteği ile tekrar bilimsel bir şölene dönüştürmeyi hedefliyor, sürdürülebilir kongre olarak alana katkı sağlamak istiyor.
Kongrede Spor Bilimlerindeki ana konuların yanı sıra "2020 Olimpiyat Oyunları" olarak da özel konu başlığına yer verilecek ve paylaşımlarda bulunulacaktır.  Ayrıntılı bilgi için tıklayınız.