II. Uluslararası İnsan ve Toplum Bilimleri Araştırmaları Kongresi

İnsan ve Toplum Bilimleri Araştırmaları Dergisi (İTOBİAD) olarak 2018'de Antalya Alanya'da yurtiçi ve yurt dışından pek çok araştırmacının katılımıyla ilk kongre gerçekleştirilmiştir. İkinci kongre, Karabük Üniversitesi, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi, Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi ve Taraz Devlet Pedogoji Üniversitesi iş birliği ile Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi' nin ev sahipliğinde Balıkesir/Bandırma'da 04-06 Ekim 2019 tarihleri arasında düzenlenecektir.
İTOBİAD Kongre' nin amacı, insan ve toplum bilimleri alanında akademisyen, araştırmacıları, bir araya getirmek, tanıştırmak; bu alanda yer alan problemleri tespit etmek, dile getirmek, bunlara çözüm önerileri sunmak ve geleceğe yönelik planlamalar yapılmasına katkı sağlamaktır. Böylelikle kendi sahasında uzman birçok bilim insanı; bilgi, fikir ve deneyimlerini paylaşmış olacaktır.                Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi' nin ev sahipliğinde Balıkesir/Bandırma'da 04-06 Ekim 2019 tarihleri arasında düzenlenecek ve ayrıntılarına http://itobiadkongre.org/ adresinden ulaşabileceğiniz II. Uluslararası İnsan ve Toplum Bilimleri Araştırmaları Kongresi'ne ait afiş ektedir.