Bahçeşehir Üniversitesi ile Atlanta's John Marshall School of Law ve Mitchell Hamline School of Law iş birliğiyle 29 Ağustos 2020 tarihinde düzenlenen ve dünyanın farklı ülkelerinde hukuk eğitimi gören öğrencilerin katılımıyla gerçekleştirilen konferansta dünyadaki son gelişmeleri incelemek üzere 21. yüzyılda hukuk eğitiminin geleceğinin tartışılacağı "Transnational Conference on the Future of Legal Education, the Practice of Law, and the Judiciary" başlıklı uluslararası bir konferans yapılması planlanmaktadır. Konferans 09-10 ve 16-17 Şubat 2021 tarihlerinde Zoom üzerinden gerçekleştirilecek olup, Türkçe-İngilizce ve İngilizce-Türkçe simultane tercüme olacaktır. Konferansta sunulmak ve sonrasında hazırlanacak olan yayına dahil edilmek üzere tebliğler Türkçe ve İngilizce olarak kabul edilecektir. Bu kapsamda; katılımcıların 15 Ekim 2020 tarihine kadar tebliğ bildirimlerini yapmaları gerekmektedir. İlgilenenlere duyurulur.

İrtibat:

Global Hukuk Programları Birimi Koordinatörü