ürkiye Peyzajları 3. Ulusal Konferansı

Akdeniz Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Peyzaj Mimarlığı Bölümü ev sahipliğinde, "Yeşil Altyapı" konusunu sürdürülebilir akıllı kentler, iklim değişikliği ve küresel ısınma, kent politikaları, kent ekolojisi, biyolojik çeşitlilik, ekonomi ve çevre, sağlıklı kentler, teknik ve yenilikçi çözümler, farklı planlama ve tasarım yaklaşımları başta olmak üzere tüm yönleri ve sosyal, ekonomik, ekolojik, hukuki boyutları ve disiplinlerarası bir yaklaşımla ele alınması ve özellikle de yerel yönetimler için uygulamaya yönelik somut öneriler ve çözümlerin geliştirilmesi amacıyla, "Yeşil Altyapı-Green Infrastructure" teması ile 07 - 09 Kasım 2019 tarihleri arasında "Türkiye Peyzajları 3. Ulusal Konferansı" isimli bilimsel aktivite gerçekleştirilecektir.