"2018 Girişimcilik İş Planı Yarışması Ödülleri’ verildi.

2018-2019 yılı akademik açılış töreni münasebetiyle düzenlenen program kapsamında “2018 Girişimcilik İş Planı Ödülü Yarışması”nda sıralamaya giren projelere ödülleri takdim edildi. Yarışma sonucunda “Melisa Optik” isimli projesi ile üçüncülük ödülünü Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu öğrencilerinden Melisa Buğday, “Çikolata Evi” isimli projesi ile ikincilik ödülünü Fen Fakültesi öğrencilerinden Şeyda İpek Karababa ve birincilik ödülünü ise “Tik Tak Optik”  isimli projesi ile Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu öğrencilerinden Şehime Kurt aldı.

KOSGEB Bartın İl Müdürlüğü ve Üniversitemiz Proje Teknoloji Ofisi Genel Koordinatörlüğü’nün işbirliğiyle; Üniversitemiz öğrencilerinden uygulamalı girişimcilik dersi alan öğrencilerin katılabildiği “2018 Girişimcilik İş Planı Ödülü Yarışması” düzenlenmişti. "2018 Girişimcilik İş Planı Ödülü Yarışması" kapsamında ilk 3‘e giren proje sahibi, projesini 2 yıl içerisinde faaliyete geçirmek kaydıyla; birinci 25.000 TL, ikinci 20.000TL, üçüncü 15.000 TL ödül almaya hak kazanmıştı. Yapılan başvurular arasında yapılan değerlendirmeler sonucunda 6 en iyi İş Planı Projesi, değerlendirilmek üzere KOSGEB'e gönderilmiş ve KOSGEB tarafından yapılan son değerlendirme neticesinde en iyi 3 iş planı belirlenmişti.

• 2019 İş Planı Ödülü Yarışması

• 2242 – Üniversite Öğrencileri Araştırma Proje Yarışmaları Başvuruları Devam Ediyor

• Üniversitemizin Kanser Araştırma Projesine TÜBİTAK'tan Destek

• YÖK 2019 Üstün Başarı Ödülleri Başvuru Süreci Başladı