2236 Uluslararası Deneyimli Araştırmacı Dolaşım Programı

2236 Uluslararası Deneyimli Araştırmacı Dolaşım Programı Avrupa Birliği Komisyonu Ufuk 2020 Marie Sklodowska-Curie Aksiyonları kapsamında AB Yürütme Ajansı ile yapılan sözleşme kurallarına göre yürütülmektedir. Program kapsamında alanında tecrübeli araştırmacıların araştırma projelerini Türkiye’nin önde gelen akademi veya sanayi kurum ve kuruluşlarında yürütmeleri ve ülkemizin tecrübeli araştırmacılar için cazibe merkezi haline getirilmesi için destek verilmektedir.

2236 Uluslararası Deneyimli Araştırmacı Dolaşım 2018 Yılı Çağrı Duyurusu için tıklayınız.

• 2019 İş Planı Ödülü Yarışması

• 2242 – Üniversite Öğrencileri Araştırma Proje Yarışmaları Başvuruları Devam Ediyor

• Üniversitemizin Kanser Araştırma Projesine TÜBİTAK'tan Destek

• YÖK 2019 Üstün Başarı Ödülleri Başvuru Süreci Başladı