2236 Uluslararası Deneyimli Araştırmacı Dolaşım Programı

2236 Uluslararası Deneyimli Araştırmacı Dolaşım Programı Avrupa Birliği Komisyonu Ufuk 2020 Marie Sklodowska-Curie Aksiyonları kapsamında AB Yürütme Ajansı ile yapılan sözleşme kurallarına göre yürütülmektedir. Program kapsamında alanında tecrübeli araştırmacıların araştırma projelerini Türkiye’nin önde gelen akademi veya sanayi kurum ve kuruluşlarında yürütmeleri ve ülkemizin tecrübeli araştırmacılar için cazibe merkezi haline getirilmesi için destek verilmektedir.

2236 Uluslararası Deneyimli Araştırmacı Dolaşım 2018 Yılı Çağrı Duyurusu için tıklayınız.

• Küre Dağları Milli Parkı ve Turizm temalı işbirliği ve koordinasyon toplantısı

• Bilim ve Teknolojide Avrupa İşbirliği Programı (COST) başvuruları devam ediyor.

• 2244 Sanayi Doktora Programı Başvuruları Uzatılmıştır.

• "2018 Girişimcilik İş Planı Yarışması Ödülleri’ verildi.

• Batı Karadeniz Turizm Değerleri Bölge Çalıştayı Gerçekleştirildi.

• TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı Çağrı Duyurusu

• 4004, 4005, 4007 ve 4006 Programları  Bilgilendirme Toplantısı

• İslami İlimler Fakültesi Öğrencilerimizin 4 TÜBİTAK Projesi Kabul Edildi.

• 2236 Uluslararası Deneyimli Araştırmacı Dolaşım Programı

• TÜBİTAK 2244 Sanayi Doktora Programı