4004, 4005, 4007 ve 4006 Programları  Bilgilendirme Toplantısı

TÜBİTAK tarafından alınacak proje başvuruları kapsamında Bartın  İl Temsilcisi Doç. Dr. Ali Savaş BÜLBÜL tarafından 27 Eylül Perşembe günü saat 10:00'da İl Milli Eğitim Müdürlüğü Konferans Salonu'nda bilgilendirme toplantısı yapılacaktır. Ayrıca 25 Eylül Salı günü saat 10:00'da Amasra İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve 26 Eylül Çarşamba günü saat 10:00'da Ulus İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nde bilgilendirme toplantıları yapılacaktır.

Bilim ve Toplum Programları Müdürlüğü tarafından toplumda bilim kültürünün ve iletişiminin geliştirilerek toplumun daha geniş kesimlerine yaygınlaştırılmasını amaçlayan Bilim ve Toplum Programları desteklenmektedir. Söz konusu programları tanıtmak amacıyla, 4004, 4005, 4006 ve 4007 Programlarının 81 ilde tanıtım faaliyetleri gerçekleştirilecektir. 4004, 4005, 4007 Programlarının ve 4006 Programının tanıtım faaliyetleri takvimlerine ulaşmak için lütfen tıklayınız. Belirtilen tanıtım faaliyetlerine ilaveten, ilinizde tanıtım faaliyeti gerçekleştirilmesi için İl Temsilcileri ile irtibata geçebilirsiniz.

Tanıtım faaliyetlerine ilişkin takvime ve destek programları ile ilgili ayrıntılı bilgilere aşağıda yer alan Program sayfalarını ziyaret ederek ulaşabilirsiniz.

4004, 4005 ve 4007 Programlarına yapılacak başvurular 3 Eylül 2018 tarihi itibarıyla başlamış olup, http://bilimtoplum-pbs.tubitak.gov.tr adresi üzerinden 18 Ekim 2018 tarihine kadar devam etmektedir. Program başvuruları elektronik imza ile alınmaktadır.

4006 Programı başvuruları ise http://bilimiz.tubitak.gov.tr adresi üzerinden 22 Ekim - 22 Kasım 2018 tarihleri arasında yapılacaktır.

*Konu ile ilgili ayrıntılı bilgi için Bartın İl Temsilcisi, Bartın Üniversitesi Fen Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ali Savaş BÜLBÜL (asbulbul@bartin.edu.tr) ile iletişime geçebilirsiniz.

• 2019 İş Planı Ödülü Yarışması

• 2242 – Üniversite Öğrencileri Araştırma Proje Yarışmaları Başvuruları Devam Ediyor

• Üniversitemizin Kanser Araştırma Projesine TÜBİTAK'tan Destek

• YÖK 2019 Üstün Başarı Ödülleri Başvuru Süreci Başladı