1512 TÜBİTAK BİGG DÜNYA ve COSME-EEN Programı Bilgilendirme Toplantısı

Girişimci/girişimci adaylarının yenilikçi iş fikirlerinin desteklenmesi amacıyla 1512 Teknogirişim Sermayesi Desteği Programının 1. aşama faaliyetlerini 01.07.2018 ve 30.06.2020 tarihleri arasında yürütmek üzere uygulayıcı kuruluşlar arasında yer alan Düzce Teknopark, 2018 yılı birinci dönem programını tamamlamış, 2019 yılı ikinci dönem programı çağrısı Düzce Üniversitesi ve Düzce Teknopark işbirliği ile gerçekleştirilen “TÜBİTAK 1512 BİGG DÜNYA Programı’na” teknoloji tabanlı yeni bir iş fikri olan ve belirtilen şartları sağlayan girişimci adayları 31 Mart 2019 tarihine kadar ilgili web sitesinden başvurabilmektedirler. Başvuruların ardından yapılan değerlendirme sonrası programa kabul edilen girişimci adayları Düzce Teknopark Kuluçka Merkezi’nde iş planlarına yönelik eğitim ve mentörlük hizmeti almakta, uygun bulunan iş planları TÜBİTAK 1512 Teknogirişim Sermaye Desteği – BİGG kapsamında değerlendirilmek ve 200.000 TL hibe desteği almak üzere TÜBİTAK’a gönderilmektedir.

Bu kapsamda 1512 TÜBİTAK BİGG DÜNYA ve COSME-EEN programının Üniversitemiz akademisyen ve öğrencilerine tanıtılması amacıyla 28 Şubat 2019 Perşembe günü 14:00-16:00 saatleri arasında bilgilendirme toplantısı yapılacaktır.
  • Bartın Üniversitesi'nden 2 Başvuru BAKKA Turizme Yönelik Teknik Destek Programına Kabul Edildi.

• TÜBİTAK’ın ortak olarak yer aldığı ICT-AGRI-FOOD 2024 yılı Çağrısı Açıldı!

• EMBO Yerleşim Desteği Programına Başvurular Devam Ediyor !

• Bartın Üniversitesi (BARÜ) öğrencilerinin TÜBİTAK 2209-A kapsamında 5 yılda desteklenen proje sayısı 797’ye yükseldi. Böylece BARÜ’de önlisans ve lisans düzeyinde her 20 öğrenciden biri proje üretmeyi başardı.

• Tek Pazar Programı Başvuruları

• TÜBİTAK ARDEB Projelerinde PTİ, Seyahat Ve Toplantı Desteği Üst Limitleri Yüzde 50 Artırıldı!

• Avrupa KOBİ Haftası etkinlikleri kapsamında 09.11.2023 Perşembe günü saat 10.30 – 13:30 saatleri arasında Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Öğrencilerine yönelik fabrika teknik gezileri etkinliği gerçekleşmiştir.

• Bartın Üniversitesi (BARÜ) 6. Ar-Ge Proje Pazarında 32 farklı ilden yüzlerce kişi 3 farklı kategoride projelerini sergiliyor.

• Bartın Üniversitesinin (BARÜ) bu yıl altıncısını gerçekleştirdiği Ar-Ge Proje Pazarı etkinliği 32 farklı ilden yarışmacıların katılımıyla başladı.

• BİGG DÜNYA 2023-2.Dönem Yeşil Büyüme Çağrısı | Tanıtım ve Bilgilendirme Etkinliği