Nörodejeneratif Hastalıklar için Kişiselleştirilmiş Tıp Araştırmaları Uluslararası Ortak Çağrısı

Nörodejeneratif Hastalık Araştırmaları Ortak Programlama İnisiyatifi (JPND) kapsamında yürütülen JPCOFUND-2 ERA-NET Cofund Projesi 2019 yılı Uluslararası Ortak Çağrısının konusu "Nörodejeneratif Hastalıklar için Kişiselleştirilmiş Tıp Araştırmaları" olarak belirlenmiştir. Çok ortaklı uluslararası konsorsiyumların proje sunabileceği çağrının Ocak 2019'da açılması beklenmektedir. Çağrı detayları ve ön duyurusuna linkten ulaşabilirsiniz.
Unsubscribe from this newsletter
  • Bartın Üniversitesi'nden 2 Başvuru BAKKA Turizme Yönelik Teknik Destek Programına Kabul Edildi.

• TÜBİTAK’ın ortak olarak yer aldığı ICT-AGRI-FOOD 2024 yılı Çağrısı Açıldı!

• EMBO Yerleşim Desteği Programına Başvurular Devam Ediyor !

• Bartın Üniversitesi (BARÜ) öğrencilerinin TÜBİTAK 2209-A kapsamında 5 yılda desteklenen proje sayısı 797’ye yükseldi. Böylece BARÜ’de önlisans ve lisans düzeyinde her 20 öğrenciden biri proje üretmeyi başardı.

• Tek Pazar Programı Başvuruları

• TÜBİTAK ARDEB Projelerinde PTİ, Seyahat Ve Toplantı Desteği Üst Limitleri Yüzde 50 Artırıldı!

• Avrupa KOBİ Haftası etkinlikleri kapsamında 09.11.2023 Perşembe günü saat 10.30 – 13:30 saatleri arasında Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Öğrencilerine yönelik fabrika teknik gezileri etkinliği gerçekleşmiştir.

• Bartın Üniversitesi (BARÜ) 6. Ar-Ge Proje Pazarında 32 farklı ilden yüzlerce kişi 3 farklı kategoride projelerini sergiliyor.

• Bartın Üniversitesinin (BARÜ) bu yıl altıncısını gerçekleştirdiği Ar-Ge Proje Pazarı etkinliği 32 farklı ilden yarışmacıların katılımıyla başladı.

• BİGG DÜNYA 2023-2.Dönem Yeşil Büyüme Çağrısı | Tanıtım ve Bilgilendirme Etkinliği