Shift2Rail Proje Pazarı Etkinliği

Strazburg'da Shift2Rail Proje Pazarı Etkinliği Düzenlenecek

29 Kasım 2018 tarihinde Fransa'nın Strazburg şehrinde, Shift2Rail Ortak Girişimi 2019 yılı çağrılarına yönelik bir proje pazarı etkinliği düzenlenecek.

Etkinliğin sabahki oturumunda Shift2Rail Ortak Girişimi tarafından yeni açılacak çağrılarla ilgili bilgi sunulması planlanıyor.

Etkinliğin öğleden sonra düzenlenecek birebir görüşmeler bölümünde ise katılımcılara, önceden sistem üzerinden ayarladıkları birebir görüşmeleri gerçekleştirerek, proje fikirlerine yönelik konsorsiyum oluşturma veya mevcut konsorsiyumlara dahil olma imkânı sağlanacak.

Katılımcıların 16 Kasım 2018 tarihine kadar etkinliğe kayıt olmaları ve birebir görüşmeleri ayarlamaları bekleniyor.

Avrupa’da demiryolu ulaşımı araştırmalarındaki en büyük ölçekli Ar-Ge ve İnovasyon programı olma özelliğini taşıyan Shift2Rail Ortak Teknoloji Girişimi (Shift2Rail) ile Avrupa’da yük ve yolcu taşımacılığında demiryolu ulaşımının payının arttırılması hedeflenmekte.

Notlar:

Kayıt için lütfen tıklayınız.

Etkinlik programı için lütfen tıklayınız

Sorularınız için ncptransport@tubitak.gov.tr  adresimiz aracılığı ile bizlere ulaşabilirsiniz.

Unsubscribe from this newsletter

• Bartın Üniversitesi'nden 2 Başvuru BAKKA Turizme Yönelik Teknik Destek Programına Kabul Edildi.

• TÜBİTAK’ın ortak olarak yer aldığı ICT-AGRI-FOOD 2024 yılı Çağrısı Açıldı!

• EMBO Yerleşim Desteği Programına Başvurular Devam Ediyor !

• Bartın Üniversitesi (BARÜ) öğrencilerinin TÜBİTAK 2209-A kapsamında 5 yılda desteklenen proje sayısı 797’ye yükseldi. Böylece BARÜ’de önlisans ve lisans düzeyinde her 20 öğrenciden biri proje üretmeyi başardı.

• Tek Pazar Programı Başvuruları

• TÜBİTAK ARDEB Projelerinde PTİ, Seyahat Ve Toplantı Desteği Üst Limitleri Yüzde 50 Artırıldı!

• Avrupa KOBİ Haftası etkinlikleri kapsamında 09.11.2023 Perşembe günü saat 10.30 – 13:30 saatleri arasında Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Öğrencilerine yönelik fabrika teknik gezileri etkinliği gerçekleşmiştir.

• Bartın Üniversitesi (BARÜ) 6. Ar-Ge Proje Pazarında 32 farklı ilden yüzlerce kişi 3 farklı kategoride projelerini sergiliyor.

• Bartın Üniversitesinin (BARÜ) bu yıl altıncısını gerçekleştirdiği Ar-Ge Proje Pazarı etkinliği 32 farklı ilden yarışmacıların katılımıyla başladı.

• BİGG DÜNYA 2023-2.Dönem Yeşil Büyüme Çağrısı | Tanıtım ve Bilgilendirme Etkinliği