2521-TÜBİTAK- Filistin (HCIE) Çağrısının Son Başvuru Tarihi Uzatılmıştır.

TÜBİTAK ile Filistin Yenilik ve Mükemmeliyet Kurumu (Higher Council for Innovation and Excellence-HCIE) arasında, iki ülkeden akademi ve Türkiye’den ayrıca özel sektörün katılabileceği ortak projelere dair ikili işbirliği çağrısı açılmış, çağrının son başvuru tarihi 13 Nisan 2020 olarak ilan edilmişti.

Ancak, birçok ülkeyi etkileyen Koronavirüs (COVID-19) salgını nedeniyle bahsekonu çağrı 1 Haziran 2020 tarihine kadar uzatılmııştır.

TÜBİTAK-HCIE Ortak Çağrısı hakkındaki detaylı bilgi için tıklayınız.