BAKKA Uygulamalı Proje Eğitimi Düzenlendi.

Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı tarafından (BAKKA),  23-27 Aralık 2019 tarihinde Üniversitemiz Kutlubey Kampüsü Konferans Salonunda "Uygulamalı Proje Döngüsü Yönetimi Eğitimi" etkinliği düzenlenmiştir. Düzenlenen eğitimde BAKKA tarafından görevlendirilen eğitmen Nergiz UZUN tarafından tüm detaylarıyla proje yazma ve uygulama aşamaları ele alınmıştır. Üniversitemiz öğrenci ve personellerinin katılım sağladığı eğitim 27 Aralık cuma günü sona ermiştir.
  • Gıda İsrafını Engelleme Proje Yarışması

• BAKKA Kaynak Verimliliği Semineri

• Ufuk Avrupa Programı Avrupa Ortaklıkları Taslak İçerikleri Yayımlanmaya Başlandı.

• Patent Tabanlı Teknoloji Transferi Destekleme Çağrısı (Patent Lisans – 2020 – 1) Açıldı.

• Üniversitemizin 2 projesi TÜBİTAK ARDEB Covid-19 kapsamında kabul edildi