TİM-TEB Girişim Evi -TÜBİTAK 1512 BİGG Hibe Desteği Başvuru Çağrısı Açıldı!

Teknoloji Odaklı Yenilikçi iş Fikirlerine 200 BİN TL hibe sağlayan TÜBİTAK BİGG'e TİM-TEB Girişim Evi ile Hazırlanın!

İş fikrinizin ticarileşmesi yolunda eğitimlere katılın, deneyimli mentörler ve danışmanlar ile çalışın, TİM ve TEB'in networking ve yatırım etkinliklerine katılma şansı yakalayın!

TİM-TEB Girişim Evi, bu yılda üniversite öğrencilerinin ve akademisyenlerinin projelerine ve girişimlerine BİGG kapsamında finansal destek alabilmelerine yardımcı olmaktadır. Ön kuluçka sisteminde yer alarak projelerini geliştirmiş ve olumlu değerlendirilmiş olan girişimcilerin ve üniversite son sınıf veya mezun durumundaki girişimcilerin  TÜBİTAK 1512 BİGG  200.000 TL hibe desteği almaları için BİGG Çağrısı Açılmıştır.

BAŞVURU İÇİN SON TARİH 31 OCAK 2020!

>> HEMEN BAŞVUR ! <<
  • İklim Değişikliğine Uyum Hibe Programı

• LIFT UP Sanayi Odaklı Lisans Bitirme Projeleri Programı

• Gıda İsrafını Engelleme Proje Yarışması

• BAKKA Kaynak Verimliliği Semineri

• Ufuk Avrupa Programı Avrupa Ortaklıkları Taslak İçerikleri Yayımlanmaya Başlandı.

• Patent Tabanlı Teknoloji Transferi Destekleme Çağrısı (Patent Lisans – 2020 – 1) Açıldı.

• Üniversitemizin 2 projesi TÜBİTAK ARDEB Covid-19 kapsamında kabul edildi