TÜBİTAK 2209 ve 4004 Projeleri Farkındalık Etkinlikleri

Üniversitemiz, 2019 yılı II. ve III. çağrı döneminde yapılan başvuruların değerlendirilmesi sonucunda  “TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destek Programı” kapsamında kabul edilen 32 projeyle 118 üniversite arasından ilk 5’e girmiş bulunmaktadır. Bu bağlamda Üniversitemizde proje kültürünün yaygınlaştırılması ve yakın zamanda çağrıya çıkacak projeler hakkında öğrenci ve öğretim elemanlarımızı bilgilendirmek amacıyla TÜBİTAK Projeleri Koordinasyon Birimi Sorumlusu M. Emin AKTAN ve Eğitim Fakültesi öğretim elemanı Arş. Gör. Dr. Bekir GÜLER tarafından,  12 Mart 2020 Perşembe günü saat 13:30'da Kutlubey Kampüsü Konferans Salonunda ve  aynı gün saat 15:30'da Ağdacı Kampüsü Konferans Salonunda "TÜBİTAK 2209 ve 4004 Projeleri Farkındalık Etkinlikleri" gerçekleştirilmiştir.