TÜBİTAK- Slovenya Araştırma Ajansı(ARRS) İkili İşbirliği Çağrısı

TÜBİTAK ile Slovenya Araştırma Kurumu (Slovenian Research Agency - ARRS) arasında iki ülkenin bilim insanları arasında gerçekleştirilecek olan ortak akademik araştırma projeleri desteklenecektir. İlgili çağrı, bilimsel ve teknolojik alanların tamamına açık bulunmaktadır.
Ortak araştırma projesi önermek isteyen Türkiye'deki bilim insanlarının, projeyi birlikte gerçekleştirecekleri Slovenya’daki araştırma kuruluşlarında çalışan araştırmacı(lar) ile "proje ortağı" olarak anlaşmaları gerekmektedir. Tek taraflı proje başvuruları kabul edilmemektedir.
25 Ekim 2019 – 25 Aralık 2019 tarihlerini kapsayan bahse konu çağrıya ilişkin ayrıntılı bilgilere https://uidb-pbs.tubitak.gov.tr internet adresinden ulaşılabilmektedir.
  • İklim Değişikliğine Uyum Hibe Programı

• LIFT UP Sanayi Odaklı Lisans Bitirme Projeleri Programı

• Gıda İsrafını Engelleme Proje Yarışması

• BAKKA Kaynak Verimliliği Semineri

• Ufuk Avrupa Programı Avrupa Ortaklıkları Taslak İçerikleri Yayımlanmaya Başlandı.

• Patent Tabanlı Teknoloji Transferi Destekleme Çağrısı (Patent Lisans – 2020 – 1) Açıldı.

• Üniversitemizin 2 projesi TÜBİTAK ARDEB Covid-19 kapsamında kabul edildi