Uluslararası Bilimsel Kuruluşlar Örgütü Burs Duyurusu

Kuşak ve Yol Girişimi kapsamında kurulmuş olan ve Kurumumuzun “Kurucu Üye” olarak dahil olduğu "Uluslararası Bilimsel Kuruluşlar Örgütü (Alliance of International Science Organizations- ANSO)" tarafından yüksek lisans ve doktora burs duyurusu gerçekleştirilmiştir.

Yüksek lisans ve doktora kapsamında verilecek burslar için detaylı bilgiye http://www.anso.org.cn/programmes/talent/scholarship/ sayfasından ulaşılabilmekte olup söz konusu sayfada görülebileceği üzere başvurular ANSO’ya online olarak gerçekleştirilmektedir.

Son başvuru tarihi 30 Nisan 2020 olarak belirlenmiştir.