8. Uluslararası Tarım, Hayvancılık ve Kırsal Kalkınma Kongresi (ISPEC-2021

Bingöl Üniversitesi Ziraat Fakültesi ev sahipliğinde 24-25 Aralık 2021 tarihleri arasında çevrimiçi (online) olarak düzenlenecek olan 8. Uluslararası Tarım, Hayvancılık ve Kırsal Kalkınma Kongresine (ISPEC) sizleri davet etmekten büyük mutluluk duymaktayız. 8. Uluslararası Tarım, Hayvancılık ve Kırsal Kalkınma Kongresinin (ISPEC) temel amacı, Tarım, Hayvancılık ve Kırsal Kalkınma konusunda bilimsel çalışma, araştırma ve uygulamaların paylaşılmasına ve yeni perspektiflerin geliştirilmesine aracılık ederek, bilime katkı sunmaktır. Ülkemizin ve dünyanın dört bir yanından davet ettiğimiz bilim insanları, öğrenci ve araştırmacıların hazırlayacağı bildiriler ile kendilerini ifade edecekleri 8. Uluslararası Tarım, Hayvancılık ve Kırsal Kalkınma Kongresi (ISPEC) bilimsel etkinliğine katılımınız bizleri onurlandıracaktır. Ayrıntıların https://www.ispeco.org web adresinden ulaşabilirsiniz. İlgilenenlere duyurulur.