Akademik Bilişim 2019 Konferansı

Üniversitelerde bilgi teknolojileri konusunda ilgili grupları bir araya getirerek, bilgi teknolojileri altyapısı, kullanımı, eğitimi ve üretimini tüm boyutlarıyla tanıtmak, tartışmak, tecrübeleri paylaşmak ve ortak politika oluşturmak amaçlarıyla ulusal boyutta gerçekleştirilen ve bu yıl 21. düzenlenen Akademik Bilişim 2019 Konferansı, bu yıl 13 - 15 Şubat 2019 tarihlerinde Ordu Üniversitesinde yapılacaktır. Konferans öncesinde 9 - 12 Şubat 2019 tarihleri arasında yaklaşık 50 farklı konuda, alanında uzman eğitimciler tarafından 4 gün süren ücretsiz kurslar verilecek olup, bu kurslar çerçevesinde araştırmacılar, bilim insanları ve uzmanlar, üniversiteler, bakanlıklar, kurumlar-şirketler, özel sektör temsilcileri, bilgi işlem personeli, öğrenciler ve konuya ilgi duyan bireylerin sosyal kültürel ve akademik disiplin anlayışlarını paylaşmaları ve bilgi birikimlerini aktarmaları ile her bir katılımcının kişisel gelişimine katkı sağlayacağı inancındayız . Detaylarına http://ab2019.odu.edu.tr adresinden ulaşabilirsiniz.
etme