BİGG DÜNYA 2023-2.Dönem Yeşil Büyüme Çağrısı | Tanıtım ve Bilgilendirme Etkinliği

Bireysel Genç Girişim (BiGG) adıyla anılan TÜBİTAK Teknoloji ve Yenilik Destek Programları Başkanlığı (TEYDEB) 1512 – Girişimcilik Destek Programı, girişimcilerin teknoloji ve yenilik odaklı iş fikirlerini katma değer ve nitelikli istihdam yaratma potansiyeli yüksek teşebbüslere dönüştürebilmeleri için, girişimcilerin fikir aşamasından pazara kadar olan faaliyetlerini desteklemektedir. Girişimciliğin özendirilmesini ve uluslararası rekabet gücü olan, yenilikçi, teknoloji düzeyi yüksek ürün ve hizmetleri geliştirebilen başlangıç firmalarının oluşturulmasını amaçlayan programın Uygulayıcı kuruluşları arasında Düzce Teknopark'da yer almaktadır. Düzce Teknoloji Transfer Ofisi (TTO) ve Üniversitemiz Proje ve Teknoloji Ofisi Genel Koordinatörlüğünün iş birlikleri ile organize edilen ''BİGG DÜNYA 2023-2. Dönem Yeşil Büyüme Çağrısı, Tanıtımı ve Bilgilendirme Etkinliği'', Düzce TTO'dan Uzman Eğitimciler tarafından 31 Ekim 2023 tarihinde saat 14:00'da Üniversitemiz Kütüphane Binası Konferans salonunda  gerçekleştirecektir.