Çanakkale Seramikleri

Çanakkale OnSekiz Mart Üniversitesi bünyesinde 2000 yılından  itibaren  faaliyet  gösteren  Çanakkale  Seramikleri Araştırma Geliştirme ve Uygulama Merkezi tarafından üstlenmiş olduğu misyon ve vizyon değerleri  kapsamında "Çanakkale Seramikçiliği" hakkında  bilgi  veren  kitap,  makale,  rapor, gazete yazısı, broşür, katalog gibi yayınların, filmlerin, resim ve diaların, ses bantları ile benzeri tüm görsel ve işitsel malzemelerin toplanarak kendi bünyesinde bir kütüphane oluşturulması planlanmaktadır. Bu  vesile  ile  oluşturulacak  kütüphane  için geleneksel  üretim  yöntemleri  ile  üretilen Çanakkale Seramikleri hakkında Üniversitemiz akademik personeli tarafından varsa bugüne kadar  yapılmış  olan  makale/bildiri/tez/araştırma/proje  metinlerinin  ve/veya  eser görsellerinin casem@comu.edu.tr adresine gönderilmesi Çanakkale OnSekiz Mart Üniversitesi tarafından talep edilmektedir. İlgilenenlere duyurulur.