Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Dergisi

Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Dergisi Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü bünyesinde çıkarılan bir dergidir. Dergi sağlık bilimleri alanında güncel klinik ve deneysel özgün makale, derleme, olgu sunumu, editöre mektup türünde çalışmalar ile çok disiplinli alanlara ilişkin çalışmaları yayımlayarak sağlık bilimlerinin bilgi birikimine katkıda bulunmayı amaçlamaktadır. Derginin yayın dili Türkçe ve İngilizcedir. 2016 yılından itibaren yayın yapmaktadır. Dergiye gönderilen yazılar, yayınlanmadan önce yayın kurulunca dergi yazım ilkelerine uygunluk açısından incelenmektedir. Yayınlanması uygun bulunan makaleler adları gizli tutulan iki ayrı hakeme gönderilmektedir. Dergide yayınlanan yazıların içerikleri ile ilgili tüm sorumluluk yazara/ yazarlara aittir. Dergi 2019 yılından itibaren yılda üç sayı olarak Nisan, Ağustos ve Aralık aylarında basılacaktır.
Dergiye Sağlık Bilimleri Enstitüsü web sayfasından ve http//dergipark.gov.tr/cusbed adresinden ulaşılabilmektedir.