ECONHARRAN İİBF Dergisi

Harran Üniversitesi ECONHARRAN İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi 2017 yılı Aralık ayında ilk sayısını çıkarmış olup, İktisat, Maliye, İşletme, Kamu Yönetimi, Uluslararası İlişkiler, Ekonometri ve Sosyoloji alanlarında özgün araştırma makaleleri, derlemeleri ve özgün çevirileri yayınlayan bir dergidir. Dergimiz yılda iki defa (Temmuz ve Aralık) yayınlanmakta olup, yayın dili Türkçe ve İngilizcedir. Dergiye yayınlanmak üzere gönderilen eserlerin başka bir yerde yayınlanmamış ve yayınlanmak üzere gönderilmemiş olmaları gerekmektedir. ECONHARRAN İİBF Dergisi'nin ulusal ve uluslararası indeksler tarafından taranması için gerekli çalışmalar sürdürülmektedir. ECONHARRAN İİBF Dergisi Temmuz 2019'da yayınlanması planlanan 4. Sayısı için makale kabulüne devam etmektedir.