e-ICOAEF VII Konferansı

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi ve Yaşar Üniversitesi iş birliği ile 21-22 Ağustos 2020 tarihlerinde "International Conference on Applied Economics and Finance & Extended with Social Sciences (e-ICOAEF VII)" ekonomi konferansı düzenlenecektir. COVID-19 salgını sebebiyle bu yıl sanal olarak gerçekleştirilecek e-ICOAEF VII'de, uygulamalı ekonomi, finans ve bu alanlarla ilgili sosyal bilimler disiplinlerinden araştırmacılar, akademisyenler, öğrenciler, yöneticiler ve karar alıcıların bir araya getirilmesi amaçlanmıştır. eICOAEF VII, ekonomi, finans ve bu alanlarla ilgili sosyal bilimler disiplinlerinden ulusal ve uluslararası katılımcılara uygulamalı ve teorik konuları sunma, tartışma ve paylaşma fırsatı sağlayacaktır. Konferans ile ilgili detaylı bilgilere www.icoaef.com adresinden ulaşabilirsiniz.