ICEESS’19 Konferansı ve Espor Çalıştayı

Bandırma Üniversitesinin ev  sahipliği yapacağı   "International   Conference   on   Empirical Economics   and   Social   Sciences"   (ICEESS'19)   isimli   Konferans   20-21-22   Haziran   2019 tarihlerinde  Bandırma  Onyedi  Eylül  Üniversitesi  Merkez  Yerleşkesinde gerçekleştirilecektir. Konferansın amacı uygulamalı ekonomi sosyal bilimler alanında araştırmacılar, akademisyenler, öğrenciler,  yöneticiler  ve  karar  vericileri  bir  araya  getirmektir.  ICEESS'19  ekonomi,  işletme,finans ve sosyal bilimler alanında teorik ve uygulamalı olarak güncel konularda sunum, paylaşımve  fikir  alışverişi imkanı sağlayacaktır.  Tüm  araştırmacıların  ve  akademisyenlerin  ilgili  konu başlıklarına uygulamalı  ve  teorik  çalışmaları  ile  katılımları  bu  açıdan  önem  arz  etmektedir. Konferans    ile    ilgili  detaylı    bilgiye  konferansın    www.iceess.com    internet    adresinden ulaşılabilmektedir.   ICEESS'  19  kapsamında hızla  büyüyen  E-SPOR  ekosistemi  ile  ilgili  kamu  ve  özel sektörün  temsilcileri  ile çağrılı  bir çalıştay  düzenlenecektir.