Bartın Onyedi Eylül Üniversitesi'nin sahipliğini yapacağı "International Conference on Empirical Economics and Social Sciences" (ICEESS'19) isimli Konferans 20-21-22 Haziran 2019 tarihlerinde Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Merkez Yerleşkesinde gerçekleştirilecektir. Konferansın amacı uygulamalı ekonomi sosyal bilimler alanında araştırmacılar, akademisyenler, öğrenciler, yöneticiler ve karar vericileri bir araya getirmektir. ICEESS'19 ekonomi, işletme, finans ve sosyal bilimler alanında teorik ve uygulamalı olarak güncel konularda sunum, paylaşım ve fikir alışverişi imkanı sağlayacaktır. Tüm araştırmacıların ve akademisyenlerin ilgili konu başlıklarına uygulamalı ve teorik çalışmaları ile katılımları bu açıdan önem arz etmektedir. Konferans ile ilgili detaylı bilgiye konferansın www.iceess.com internet adresinden ulaşılabilmektedir.