MAKÜ Uygulamalı Bilimler Dergisi Hk

Burdur  Mehmet  Akif  Ersoy  Üniversitesi  Uygulamalı  Bilimler  Dergisi  (MAKÜ  UBD) 2017  yılından  itibaren  yılda  iki  defa  (Mart  ve  Eylül)  yayımlanan  indeksli  ve  uluslararası hakemli     bir     dergi     olup,   yayımlanan     bütün     makalelere     DOI   numarası  ataması gerçekleştirilmektedir. MAKÜ   UBD'de,  Uygulamalı   Bilimler  Yüksekokulları   ve  Uygulamalı   Bilimler Fakültelerinin  bütün  bölümleri  ile uygulamalı  bilimlerin  tüm alanlarından  her  türlü  akademik araştırmaya dayalı (makale, derleme, tercüme, kitap tanıtımı vb. ) çalışmalar yayımlanmaktadır. MAKÜ  UBD'nin  4.  cilt  1.  sayısı  (Mart  2020  )  Dergipark  veri  tabanı  üzerinden yayımlanacak     olup,     ilgili   sayıya  değerli     bilim   insanları     akademik   çalışmalarını www.dergipark.gov.tr/makuubd adresinden gönderebileceklerdir.
Burdur Üniversitesinin ilgili yazısı ektedir.