Mühendislik ve Fen Bilimlerinde Araştırma Projesi Hazırlama ve Yürütme Eğitimi

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Elektrik/Elektronik Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Hamdi Melih Saraoğlu'nun koordinatörlüğünde TÜBİTAK tarafından 2237-B Proje Eğitimi Etkinliklerini Destekleme Programı kapsamında desteklenen "Mühendislik ve Fen Bilimlerinde Araştırma Projesi Hazırlama ve Yürütme Eğitimi", 19-21 Ekim 2018 tarihlerinde Üniversitemizde gerçekleştirilecektir. Eğitim etkinliği tüm üniversitelerden akademisyenlerin katılımına açıktır. Eğitim için son başvuru tarihi 30 Eylül 2018'dir. Eğitim başvurusunun  www.dpu.edu.tr/etkinlikler web sayfasında yer alan Etkinlik Başvuru Formu'nun doldurularak yapılması gerekmektedir. Eğitime ilişkin ayrıntılı bilgi için tıklayınız.