Sempozyum Daveti

Balıkesir Üniversitesi, İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi Ord. Prof. Dr. Sıddık Sami Onar İdare Hukuku Araştırma ve Uygulama Merkezi ve İstanbul Ticaret Üniversitesi ev sahipliklerinde, Buhara Devlet Üniversitesi, Gülistan Devlet Üniversitesi, Bakü Devlet Üniversitesi Hukuk Fakültesi, Azerbaycan Devlet Gümrük Komitesi Akademisi, Termiz Devlet Üniversitesi, L.N. Gumilev Avrasya Milli Üniversitesi, Al-Farabi Kazak Ulusal Üniversitesi, KH. Dosmukhamedov Atyrau Üniversitesi,Uluslararası Vizyon Üniversitesi, Taşkent Moliya Üniversitesi Finans Enstitüsü ve Taşkent Ekonomi Üniversitesi ile iş birliği içerisinde İdare Hukuku ve İdari Yargılama Hukuku ISALAJ 2023 Uluslararası Sempozyumunun bu yılki teması Kültürel ve Tarihi Varlıkların Korunması ile Doğal Afet Hukuku kapsamında yeni önerilere ilişkin akademik bir tartışma platformu sunmayı ve bilgi paylaşımını amaçlayan 20-22 Temmuz 2023 tarihlerinde düzenlenecek olan "İdare Hukuku ve İdari Yargı Uluslararası Sempozyumu" ile ilgili ayrıntılı bilgi için;tıklayınız.