Uluslararası Filoloji Çalışmaları Konferansı

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi tarafından 26-27-28 Eylül 2019 tarihlerinde "International Conference on Academic Studies in Philology" (Uluslararası Filoloji Çalışmaları
Konferansı) başlıklı konferans düzenlenecektir. Konferans, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Merkez Yerleşkesinde gerçekleştirilecek olup konferansın kapsamı Çağdaş Türk Lehçeleri ve
Edebiyatları, Dünya Dilleri ve Edebiyatları, Eski Çağ Dilleri ve Kültürleri, Karşılaştırmalı Edebiyat, Klasik Türk Edebiyatı, Türk Dili, Türk Halk Bilimi, Yeni Türk Edebiyatı ve Çeviribilim alanlarından oluşmaktadır. Konferansın amacı, belirtilen bilim alanlarındaki akademisyenleri, lisanüstü eğitim almakta olan öğrencileri ve uygulayıcıları bir araya getirerek kuramsal ve  uygulamalı çalışmalar üzerine fikir alış verişi imkanı sağlamaktır. Konferansa gönderilecek bildiriler Türkçe, İngilizce veya Fransızca dillerinden biri olabilir. Konferans ile ilgili detaylı bilgiye bicoasp.bandirma.edu.tr internet adresinden ulaşılabilmektedir.