Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Makale Çağrı

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi misyon ve vizyonuna uygun bir şekilde diş hekimliği alanında ülkemizde ve yurtdışında diş hekimliği ve ilgili alanlarda yapılan orijinal ve nitelikli araştırma çalışmalarını ulusal ve uluslararası bilim ortamına sunarak duyurmak, paylaşmak ve sürekli bir eğitim platformu oluşturarak bilimsel ve sosyal iletişimin sağlanmasına katkıda bulunmayı hedefleyen Uluslararası Diş Hekimliği Bilimleri Dergisi (Journal of International Dental Sciences), 2015 yılından itibaren yayın hayatına devam etmekte ve halen TUBITAK ULAKBIM Dergipark üzerinden yılda üç kere olmak üzere dört ayda bir elektronik ortamda yayımlanmaktadır. Açık erişim politikası ile yayımlanan ve hakem değerlendirmelerinin yapıldığı dergi, Diş Hekimliği Bilimleri alanlarında araştırma makaleleri,  olgu sunumları ve derlemelere yer vermekte,  değerlendirme ve yayımlanma süreçleri hızlı bir şekilde yapılmakta ve https://dergipark.org.tr/tr/pub/dishekimligi adresinde yer almaktadır. İlgilenen akademik personelimize duyurulur.