2018 yılı içerisinde 01-31 Ekim 2018 tarihleri arasında II. defa başvuru alacak TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı Çağrı Duyurusu için tıklayınız.

ÖZET
PROGRAMIN AMACI
Üniversitelerde öğrenim görmekte olan lisans öğrencilerini, projeler yoluyla araştırma yapmaya teşvik etmektir.

Çağrı hakkında detaylı bilgi için bakınız:

BAŞVURU TARİHLERİ

Başvuru açılış tarihi: 01.10.2018

Başvuru kapanış tarihi: 31.10.2018

PROJE SÜRESİ
Maksimum 12 ay

PROJE BAŞI DAĞITILACAK MAX FON MİKTARI
Maksimum 2.500 TL

KİMLER BAŞVURABİLER

Üniversitelerde öğrenim görmekte olan lisans öğrencilerinden aşağıdaki koşulları sağlayan proje sunanlar:

-Projenin akademik danışman rehberliğinde yapılıyor olması,

-Aynı dönemde birden fazla başvuru yapılmamış olması,

-Daha önce aynı proje için TÜBİTAK’tan destek alınmamış olması

PROJENİN UYGUN MALİYETLERİ

Araştırma projelerinin gerektirdiği makine/teçhizat, sarf malzemesi, seyahat, hizmet alımı vb. giderler için hibe desteği sağlanır.

SONUÇLARIN
AÇIKLANACAĞI TARİH

Ocak 2019

Birimler tarafından talep edilmesi halinde  Proje ve Teknoloji Ofisi Genel Koordinatörlüğü olarak TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı hakkında bilgilendirme toplantıları yapılabilecektir.

ÖNEMLİ DUYURU:
2209-A Programı çağrı duyurusunda değişiklikler yapılmıştır. Başvuru yapacak adayların çağrı duyusunu detaylı olarak incelemesi gerekmektedir.

• Küre Dağları Milli Parkı ve Turizm temalı işbirliği ve koordinasyon toplantısı

• Bilim ve Teknolojide Avrupa İşbirliği Programı (COST) başvuruları devam ediyor.

• 2244 Sanayi Doktora Programı Başvuruları Uzatılmıştır.

• "2018 Girişimcilik İş Planı Yarışması Ödülleri’ verildi.

• Batı Karadeniz Turizm Değerleri Bölge Çalıştayı Gerçekleştirildi.

• TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı Çağrı Duyurusu

• 4004, 4005, 4007 ve 4006 Programları  Bilgilendirme Toplantısı

• İslami İlimler Fakültesi Öğrencilerimizin 4 TÜBİTAK Projesi Kabul Edildi.

• 2236 Uluslararası Deneyimli Araştırmacı Dolaşım Programı

• TÜBİTAK 2244 Sanayi Doktora Programı