"Speak English-MOOC English Language MOOC to Improve Speaking Skills" Stratejik Ortaklık Projesi Kapanış Toplantısı

T.C. Dışişleri Bakanlığı Avrupa Birliği Başkanlığı, Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı tarafından Erasmus+ Programı Yetişkin Eğitimi Stratejik Ortaklıklar (KA204) kapsamında kabul edilen ve Üniversitemizin koordinatör kurum olarak yer aldığı "2019-1-TR01-KA204-074155" numaralı ve "Speak English-MOOC English Language MOOC to Improve Speaking Skills" başlıklı stratejik ortaklık projesinin kapanış toplantısı 01 Haziran 2022 Çarşamba günü Üniversitemizde gerçekleştirilecektir.

Proje ortakları ile yurt içinden ve yurt dışından akademisyenlerin katılımıyla gerçekleştirilecek toplantıda; proje kapsamında yapılan çalışmalar ve geliştirilen programa dair detaylar ile alanında uzman akademisyenlerin sunumları yer alacaktır.

Yetişkin Eğitimi Stratejik Ortaklık Projesi Kapanış Toplantısı Bilgileri

Yer      : Bartın Üniversitesi Kutlubey Kampüsü Kütüphane Binası Konferans Salonu  Merkez/BARTIN

Tarih  : 01 Haziran 2022 Çarşamba

Saat    : 09:30 - 17:30

Uluslararası katılım sağlanacak toplantı, İngilizce olarak gerçekleştirilecektir.