"COVID-19 ile Mücadele ve Dayanıklılık Programı” BAKKA Proje Çağrısı

Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA) tarafından “COVID-19 ile Mücadele ve Dayanıklılık Programı” 31 Mart 2020 Salı günü itibarıyla ilan edilmiştir.
“COVID-19 salgın riski ile mücadeleye katkı sağlayacak ve salgının etkilerinin azaltılmasına yönelik acil çözüm sunan projeleri desteklemek" amacıyla gerçekleştirilecek olan program bütçesi 5.000.000 TL’dir.
Destek Tutarları
• Destek alt limiti: 200.000 TL
• Destek üst limiti:1.000.000 TL
Son Başvuru Tarihleri :30.04.2020 (saat 17.00)
Detaylı bilgi için tıklayınız.