11. Ulusal Mobilya Tasarım Yarışması

Orta Anadolu Mobilya Kağıt ve Orman Ürünleri İhracat Birliği'nden alınan yazıda; Ticaret Bakanlığı kordinatörlüğünde, TİM işbirliği ve Orta Anadolu Mobilya, Kağıt ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği'nin organizatörlüğünde, mobilya sektörünün gelişimine katkıda bulunmak ve tasarımın sektör için önemini vurgulamak amacıyla, Orta Anadolu Mobilya Kağı ve Orman Ürünleri İhracat Birliği'nin de desteği ile organize edilen "İhracatçı Birlikleri - 11. Ulusal Mobilya Tasarım Yarışması" ödül töreni 26 Nisan 2019 tarihinde düzenleneceği belirtilmektedir.

Bu kapsamda, "İhracatçı Birlikleri - 11. Ulusal Mobilya Tasarım Yarışması"nın başvurularının 17 Ekim 2018 tarihinde açılacağı, söz konusu yarışmaya başvurmak isteyen tüm katılımcıların yarışmanın web sitesi( www.designforexport.org  veya www.mobilyatasarimyarismasi.org ) aracılığıyla online başvuru yapabileceği ve yarışma hakkındaki tüm bilgilere ulaşabileceği ifade edilmektedir. Ayrıntılı bilgi için tıklayınız.

YARIŞMA TAKVİMİ

Yarışma İlan Tarihi                                                                                                    : 17 Ekim 2018

Birinci Aşama İçin Proje Teslim Tarihi                                                                    : 31 Ocak 2019 (Gece 24:00'a kadar)

Seçici Kurul Toplantısı (1. Aşama)                                                                           : 11 Şubat 2019