3. Engelsiz Açıköğretim Çalıştayı

Anadolu ÜniversitesiAçıköğretim Sistemi faaliyetleri kapsamında her sene yapılan ve engelli öğrencilerimizin sorunlarının ele alındığı "3. Engelsiz Açıköğretim Çalıştayı"nın 24 Haziran 2019 tarihinde Öğrenci Merkezi Salon 2009'da yapılması planlanmıştır.

Çalıştay kapsamında dezavantajlı öğrencilerin yükseköğretim süreçlerine dikkat çekmek, toplumumuzun dezavantajlı bireyleriyle ilgili toplumsal farkındalık yaratmak ve Açıköğretim Sistemi'nin hiçbir engel tanımaksızın eğitim almak isteyen öğrencilere yönelik eğitim hizmetlerinin yaygınlaştırılmasını sağlamak amacıyla Yükseköğretim kurumlarında eğitim gören engelli öğrencilerin katılabileceği "Asla Vazgeçme" temalı Uluslararası Engelsiz Sanat Yarışması adı altında fotoğraf ve öykü yarışmaları yapılması planlanmıştır.