3. Turizmde Mimarlık ve Kültürel Miras Kongresi

Karabük Üniversitesi ev sahipliğinde Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi ve Kavram Meslek Yüksekokulu işbirliği ile 6-7-8 Haziran 2022 tarihlerinde Safranbolu'da "3. Turizmde Mimarlık ve Kültürel Miras Kongresi" düzenlenecektir. Kongre, turizm destinasyonlarının en önemli çekicilikleri olan kültürel varlıklar ve mimarlık üzerine odaklanmaktadır. Tüm dünyadan pek çok akademisyenin, araştırmacının, uygulamacının, yerel otoritelerin, turizm paydaşlarının ve mimarların bir araya gelmesine olanak sağlayacak olan kongremizde, katılımcılar yeni araştırmalarını sunma, bilgi paylaşma ve bu alandaki konuları enine boyuna tartışma imkanına sahip olacaklardır. Bu bağlamda ayrıntılara itcac.karabuk.edu.tr web adresinden ulaşabilirsiniz.