3. Uluslararası UNİ-DOKAP Karadeniz Sempozyumu "Sürdürülebilir Tarım ve Çevre" (3rd International UNİ-DOKAP Black Sea Symposium"Sustainable Agriculture and Environment")

UNİ-DOKAP, bölgesel kalkınmaya katkı sağlamak amacıyla, Karadeniz Üniversiteleri arasında iş birliğini hedefleyen bölgesel bir platformdur. UNİ-DOKAP üniversiteler birliğinin 2019 dönem başkanlığı Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi tarafından yürütülmektedir. Bölgesel kalkınmaya katkı sağlamak amacıyla birlik içerisinde çeşitli faaliyetlere yer verilmektedir. Bu çerçevede, 3. Uluslararası UNİ-DOKAP KaradenizSempozyumu "Sürdürülebilir Tarım ve Çevre" 3rd International UNİ-DOKAP Black Sea Symposium"Sustainable Agriculture and Environment" 21-23 Haziran 2019 tarihleri arasında Hz. Mevlana tarafından"Tokat'a gitmek gerek çünkü Tokat'ta insan ve iklim mutedildir" sözleriyle övülen Karadeniz Bölgesi'nin güzide şehri Tokat'ta Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesinin ev sahipliğinde gerçekleştirilecektir. Sempozyum ile ilgili bilgilere http://dokapsempozyum.org/ web adresinden ulaşılabilmektedir.