IV. Uluslararası 3D Baskı Teknolojileri ve  Dijital Endüstri  Kongresi (3D-PTC 2019)

Karabük Üniversitesi  tarafından  11-14 Nisan 2019 tarihlerinde farklı ülkelerdeki üniversiteleri, sanayi kuruluşlarını ve kurumlarınıbir araya getirmek ve 3D baskı teknolojileri ve dijital endüstri alanlarındaki teorik ve pratik konuları tartışmak, akademisyenler ve profesyoneller, farklı disiplinler ve alanlardan   gelenler ile zorlukları belirlemek ve çözüm önerilerini tartışarak bilimsel ve pratik katkı sağlamak amacıyla Antalya'da gerçekleştirilecek olan "IV. Uluslararası 3D Baskı Teknolojileri ve  Dijital Endüstri  Kongresi" ile  ilgili  Karabük Üniversitesi  Kongre Koordinasyon Biriminin davet yazısı ektedir.