Akademik Düzeyde Bilimsel Araştırma Projesi Hazırlama Eğitimi

Karadeniz Teknik Üniversitesi Fen Fakültesi Biyoloji Anabilim Dalı öğretim üyelerinden Prof. Dr. Asim KADIOĞLU'nun koordinatörlüğünde TÜBİTAK 2237/B kapsamında desteklenen "Akademik Düzeyde Bilimsel Araştırma Projesi Hazırlama Eğitimi” 04-06 Mart 2021 tarihleri arasında KTÜ-UZEM üzerinden çevrimiçi olarak gerçekleştirilecektir.  Etkinliğin amacı üniversitelerimizde sosyal, fen, mühendislik ve eğitim alanlarında görev yapan en az doktora/sanatta yeterliliğini almış dolayısıyla tez aşamasına geçmiş doktora öğrencileri veya doktora mezunu araştırıcılar veya tıpta/diş hekimliğinde uzmanlık derecesine sahip araştırmacıların Bilimsel Araştırma Proje önerisi hazırlama ve yürütme becerilerinin geliştirilmesidir.  Söz konusu eğitime ilişkin detayları içerir bilgi metni ektedir. İlgilenenlere duyurulur.

NOT: Başvurular, aşağıdaki link üzerinden çevrimiçi olarak alınacaktır.

Başvuru Linki: https://forms.gle/y64dey4BPzE2ogeW7