TED Üniversitesi "Akademik İngilizce ve Özel Amaçlı İngilizce Öğretiminde Güncel Uygulamalar ve Kalitenin Geleceği" Konferansı

TED Üniversitesi İngilizce Dil Okulu ve IATEFL ESP SIG ortaklığı ile 24 – 25 Mayıs 2019 tarihlerinde "Akademik İngilizce ve Özel Amaçlı İngilizce Öğretiminde Güncel Uygulamalar ve Kalitenin Geleceği" konulu konferans düzenlenecektir. Konferansın amacı İngiliz Dili Eğitimi alanında çalışan akademisyenleri ve araştırmacıları bir araya getirerek İngilizce öğretiminde kalitenin tanımı, kalite standartları, kalite hedefleri ve akreditasyon süreçlerinin tartışılacağı bir ortam sağlamaktır. Konferansın konuşmacıları British Council'dan Ayşen Güven, İzmir Ekonomi Üniversitesi'nden Dr. Donald Staub ve Bilkent Okulları'ndan Dr.John O'Dwyer olacaktır.
Konferansla ilgilenen ve sözlü sunum yapmak isteyen ya da dinleyici olarak katılmak isteyen akademisyenlerimiz resmi web sitesinden ayrıntılı bilgi alabilirler.