Akıllı Ulaşım Sistemleri ve Uygulamaları Dergisi (AUSUD)

Akıllı Ulaşım alanında Türkiye'nin ilk dergisi olma niteliği taşıyan geniş bir disiplinlerarası yelpazede yenilikçi ve özgün çalışmaları bir araya getiren, Akıllı Ulaşım paydaşlarına doğrudan ulaşan, kamu, üniversite ve sanayi paydaşları arasında köprü kuran ve yeni çalışmalar için elektronik bir kaynak haline gelen Akıllı Ulaşım Sistemleri ve Uygulamaları Dergisi - AUSUD'un (Journal of Intelligent Transportation Systems and Applications - JITSA) beşinci sayısı Nisan ayında DergiPark üzerinden yayınlanmıştır. Dergi Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi, Akıllı Ulaşım Sistemleri Araştırma ve Uygulama Merkezi (BAUSMER) desteği ile yayım faaliyetlerine devam etmektedir. BAUSMER, AUSDER üyesi, Intertraffic, AUS Zirveleri, Transist gibi fuar, kongre ve zirvelerde temsil hakkına sahiptir. Ayrıca BANÜ FBE Akıllı Ulaşım Sistemleri ve Teknolojileri (Disiplinlerarası) Anabilimdalı  altındaki Yüksek Lisans ve Doktora programlarına da destek vermektedir. Yayın erişimi açık olan AUSUD'un altıncı sayısı için 10 Ağustos tarihine kadar başvurular kabul edilmektedir. İlgili yazı ektedir. ilgilenenlere duyurulur.