Ardahan Üniversitesi İktisadi  ve  İdari  Bilimler  Fakültesi  Dergisi (ARÜ  İİBFD) Makale Çağrısı

Ardahan Üniversitesi İktisadi  ve  İdari  Bilimler  Fakültesi  Dergisi (ARÜ  İİBFD)  Haziran  ve  Aralık  aylarında olmak üzere yılda 2 sayı olarak yayımlanan ulusal, süreli ve hakemli  bir  bilimsel  dergidir.  Dergide  gerekli  süreçleri  başarı  ile  tamamlayan  işletme,  iktisat,  ekonometri,  siyaset  bilimi,  kamu  yönetimi,  uluslararası  ilişkiler  alanlarındaki  kuramsal  ve  uygulamalı  akademik  çalışmalara  yer verilmektedir.  ARÜ  İİBF  Dergisine gelen akademik  çalışmaları  belirlediği  yayın  politikası  ve  değerlendirme süreçlerine bağlı olarak alanındaki hakemlere en kısa sürede gönderme, tüm süreçleri  titizlikle ve zamanında takip ederek yazarları bilgilendirme ve tüm bunları sürdürülebilir kılma misyonu  ile hareket etmektedir. ARÜ İİBFD hem ulusal hem de uluslararası endekslere başvurma ve gerekli  izlenme süreçlerini başarı ile tamamlayarak çok kısa sürede bu endekslerde taranma vizyonuna sahip bir  dergi haline gelmiştir. Dergi 2021 Haziran ve Aralık ayları için makale kabulüne hazırdır. Hazırlanan makaleler,   https://dergipark.org.tr/tr/pub/aruiibfdergisi   adresi   üzerinden  gönderilebilir. İlgilenenlere duyurulur.