Ardahan Değerlemeleri-3 İçin Çağrı

Editörlüğünü Ardahan Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. İhsan KURTBAŞ'ın yaptığı Ardahan Değerlemeleri kitap serisinin 3. cildi için makale çağrı süreci başlamıştır. Ardahan Değerlemeleri kitap projesinin amacı; Ardahan’ın kronik sorunlarının yakından incelenmesinin yanı sıra, ilimizin halen bakir sayılabilecek soyut ve somut pek çok değer, varlık ve potansiyelleriyle ilgili geniş ve ayrıntılı bir bilimsel-envanter oluşturabilmektedir. Ekte incelenebilmesi için “Ardahan Değerlemeleri –1- ve Ardahan Değerlemeleri –2- Kitaplarının Jenerik Sayfaları” ile “Kitaba Mahsus Bazı Hususlar ve Genel Yazım Esasları” yer almaktadır. Bu çerçevede konusu Ardahan olan her çalışma değerlendirmeye alınacaktır. İlgilenenlere duyurulur.