BELGÜ Dergisi Makale Çağrısı

2022 yılında yeniden yayın hayatına başlayan Ardahan Üniversitesi İnsani Bilimler ve Edebiyat Fakültesi bünyesinde çıkartılan BELGÜ Dergisi Haziran ve Aralık aylarında olmak üzere yılda iki kez yayımlanan, sosyal bilimler alanlarında ve disiplinler arası çalışmalarda bilime katkı sağlayacak teorik ve/veya uygulamalı makaleleri yayımlayarak nitelikli bilimsel çalışmaları literatüre kazandırmayı kendisine misyon edinmiş hakemli (çift taraflı kör hakemli) elektronik bir dergidir. BELGÜ Dergisi Arkeoloji, Batı Dilleri ve Edebiyatı, Bilgi ve Belge Yönetimi, Coğrafya, Çağdaş Türk Lehçeleri ve Edebiyatları, Doğu Dilleri ve Edebiyatları, Felsefe, Gürcü Dili ve Edebiyatı, Halk Bilimi, Kafkas Dilleri ve Edebiyatları, Mütercim ve Tercümanlık, Psikoloji, Rus Dili ve Edebiyatı, Sanat Tarihi, Sosyoloji, Tarih, Türk Dili ve Edebiyatı alanları ile disiplinler arası çalışmaları konu edinmiş alanlarda nitelikli araştırma makalelerini kabul etmektedir. Derginin 2022 yılı Haziran sayısı için makale kabulü 01 Mart 2022 tarihi itibarıyla başlayacaktır. BELGÜ dergisi için makaleler https://dergipark.org.tr/tr/pub/belgu adresi üzerinden gönderilecektir.