Çankaya Üniversitesi 25.Yıl Etkinlikleri “İklim ve Yer Bilimlerinde Büyük Veri: Veri Bilimi İçin Zorluklar ve Fırsatlar"

Çankaya Üniversitesi, kuruluşunun 25. yıl dönümünü, bilimden teknolojiye, ekonomiden kültürel ve sanatsal çalışmalara kadar çok sayıda etkinlik ile kutlamaktadır. Üniversitenin 25. kuruluş yıl dönümü kapsamında, Büyük Ölçekli Bilgi İşlemde Regents Profesörü ve William Norris Başkanı Minnesota Üniversitesi Bilgisayar Bilimleri ve Mühendisliği Bölümü Mütevelli Profesörü Prof. Dr. Vipin Kumar, 4 Nisan 2022 tarihinde saat 19.00’daİklim ve Yer Bilimlerinde Büyük Veri: Veri Bilimi İçin Zorluklar ve Fırsatlar” adlı konferans verecektir. Çevrim içi gerçekleştirecek etkinliği https://zoom.us/j/92315414413 linki aracılığıyla takip edebilirsiniz. İngilizce yayınlanacak konferans, Zoom platformu üzerinden simultane çeviri desteği ile Türkçe izlenebilecektir. Konferans, aynı zamanda Üniversitemiz YouTube sayfasından da (www.youtube.com/cÇankayaÜniversitesiofficial) İngilizce olarak canlı yayınlanacaktır. İlgilenenlere duyurulur.