ÇOMÜ-JMSF Dergisi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi kuruluşunun 30. yılında Çanakkale Değerleri ile ilgili külliyatın oluşturulması amacıyla Deniz Bilimleri ve Teknolojisi Fakültesi tarafından çıkarılan ÇOMÜ-JMSF dergisinin 2022 yılı özel sayısının teması "Çanakkale" olarak belirlenmiştir. Bu özel sayıda Çanakkale ile ilgili biyoloji, ekoloji, iç sular, yetiştiricilik, balık avcılığı, balıkçılık teknolojisi, ekonomi ve yönetim, su ürünleri işleme, su kimyası, mikrobiyoloji, alg biyoteknolojisi, denizel organizmaların korunması, acı su ve tatlı su habitatları ve kirlilik alanlarında araştırmalar, derlemeler, kısa bildiriler, teknik notlar, raporlar yayınlanacaktır. Özel sayıya yönelik çalışmalar Dergipark üzerinden sisteme yüklenebilecektir. İlgilenenlere duyurulur.