ETÜ-Sentez İktisadi ve İdari Bilimler Dergisi

Erzurum Teknik Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi bünyesinde yayın hayatına başlayan ETÜ- Sentez İktisadi ve İdari Bilimler Dergisi açık erişimli, yılda dört kez (Mart, Haziran, Eylül ve Aralık aylarında) elektronik olarak yayınlanan hakemli bilimsel bir dergidir. Derginin hedef kitlesini akademisyenler, araştırmacılar, profesyoneller, öğrenciler ve ilgili mesleki, akademik kurum ve kuruluşlar oluşturmaktadır. Dergi; iktisadi ve idari bilimler alanlarına dair konuların incelendiği, araştırıldığı bir platform olmakla birlikte Ekonomi Sosyolojisi, Tarih, Sosyal Politika, Uluslararası İlişkiler, Finans alanlarından da çalışmalara açıktır. Dergi için araştırma makalesi, inceleme makalesi, derleme, çeviri, kitap incelemesi ve değerlendirme yazısı şeklinde özgün araştırma ve derleme makaleler kabul edilmektedir. Derginin yayın dili Türkçe ve İngilizcedir. ETÜ-Sentez İktisadi ve İdari Bilimler Dergisine gönderilen/yayına kabul edilen makaleler için herhangi bir ücret alınmamaktadır. Dergiye erişim http://dergi.erzurum.edu.tr/iibf  adresinden sağlanmaktadır. İlgilenenlere duyurulur.