Global Power, Energy And Communication Conference

GPEC kısa adıyla bilinen M2021 IEEE 3rd of Global Power, Energy and Communication Conference, Universidade Nova de Lisboa, University of Salerno ve University of Palermo işbirliğiyle 5-8 Ekim 2021 tarihlerinde, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi ev sahipliğinde çevrim için olarak gerçekleştirilecektir. Güç elektroniği, elektrik makinaları, yenilenebilir enerji sistemleri, haberleşme teknolojileri ve enerji alanlarında birçok konu konferans kapsamında olup genel oturumların yanı sıra 7 adet davetli konuşma oturumu ve 4 adet ders oturumu konferans programında yer alacaktır. Bildiri gönderim süresi 16 Temmuz 2021 tarihine kadar uzatılmıştır. Konferansın web sayfasından www.gpecom.org/2021 detaylı bilgilere ulaşılabilmektedir.