IBEMS'2019

Maltepe Üniversitesi ve  Uluslararası İşletme Ekonomi ve Pazarlama Topluluğu (IBEMS - International Business, Economics and Marketing Society) işbirliğiyle 18-20 Nisan 2019 tarihleri arasında Maltepe Üniversitesi ev sahipliğinde Marmara Eğitim Köyünde bir kongre düzenlenecektir.

İktisadi ve İdari Bilimlerle İşletme ve Yönetim Bilimleri alanında çalışan bilim insanları ve profesyoneller arasındaki iletişim ve işbirliğini geliştireceğine inanılan kongrenin en önemli hedeflerinden birisi de genç akademisyenleri teşvik etmek ve alanındaki tecrübeli isimlerle bir araya getirebilmektir.

Kongrede sözlü sunumlara ek olarak sanal sunum imkânı bulunmaktadır. Böylelikle ulaşım sıkıntısı olabilecek bilim insanlarının gelişen teknoloji ile birlikte çevrimiçi olarak toplantıda yer alması sağlanacaktır. Kongreye başvuru özetler aracılığıyla yapılacak olup tam metinler dijital olarak tam metin bildiri kitabında veya seçili dergilerde özel sayılarda basılabilecektir. Kongrenin sonunda "En iyi bildiri" ödülleri de verilecektir. Kongre ile ilgili ayrıntılı bilgiyi www.ibems.org web sayfasından bulabilirsiniz.